Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни. Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Фин шоколад POST RUN за след тичане с черници и солен фъстък /веган, био/ 'Benjamissimo'

Вдъхновен от спорта и създаден специално за бегачи и всички атлети - първият български био шоколад за след тичане с черници и солен фъстък.

Одобрен лично от шампионът в дългите разстояния - олимпийската лекоатлетка Милица Мирчева!


Висок клас съставки, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, довършени и произведени в България!


Съставки: какаова маса*, изсушен нектар от кокосов цвят*, какаово масло*, печени фъстъци* 5%, сушени черници* 5%, сол, емулгатор: слънчогледов лецитин*. Какаово съдържание: 69% 

* от контролирано биологично земеделие


60 г


~

Лична история

През 2017 г. бяхме поканени в първия за времето си цех за суров, суперфин, био шоколад ROCAO в София /основателите на марката Benjamissimo и първия техен проект за шоколад/, за да опитаме новата линия съвършени какаови деликатеси без използването на животински продукти, но все така запленяващи рецепторите!


Вече с ръка на сърцето можем да кажем 'Да, в България може да се направи шоколад добър, колкото Lindt, а и доста по-качевствен. И това от позицията на човек, колекционирал всички опаковки на швейцарския производител между 1997 и 2003 г.'


Висок клас компоненти, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, създадени с гордост в България.

Напишете отзив

Please login or register to review

Фин шоколад POST RUN за след тичане с черници и солен фъстък /веган, био/ 'Benjamissimo'

  • 6,95 лв.
  • Без данък: 6,95 лв.
×

При покупка на продукти за над 129,00 лв., ще получите безплатен продукт:

Фъстъци в два вида шоколад /веган, без глутен, био/ 'Benjamissimo'