Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни.
Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Морска сол от Атлантическия океан, на едри кристалиИзвестната морска сол се добива над 2000 години от соловъдите на средновековния град Guérande, в Бретан по стара традиция. Солените полета върху които тя кристализира са от сивкаво-синя глина. Така в състава на солните кристали преминават допълнително микроелементи. На този вид добив атла..
Хускът представлява люспи, извлечени от растението бял живовляк, което расте естествено в Индия, Бангладеш и Пакистан. Тъй като е хигроскопичен, смесен с вода, хускът абсорбира течността и увеличава обема си до 10 пъти. Съставен основно от фибри, индийският живовляк създава чувство на ситост и действа благоприятно на храносмилателната сис..
Мескитът принадлежи към семейство Бобови и произхожда от Северно Мексико и САЩ. Младите растения имат иглоподобни листа, а плодовете им са шушулки със семена, които се сушат и смилат на прах. Използван основно като подсладител или брашно, мескитът на прах се отличава с приятен сладък вкус и лек карамелен аромат.Начин на употреба:Добавете ..
Часен - японска бъркалка за приготвяне на зелен чай матчаБамбуковата метличка за чай матча е идеалният уред за внимателно и ефективно разбъркване на матча. Наричана часен или бесен.Няма друго място на света, където ритуалът по приготвяне и наслаждение от чая да получава такова внимание, както при японската чаена церемония. Основният ѝ ком..
Черният ориз е култивиран за първи път в Азия. Има плътна текстура, ядков аромат и леко сладък привкус, а при готвене разкрива характерния си тъмнолилав цвят. Подходящ е не само като основно ястие или гарнитура, но и за сладкиши. Особено добре се комбинира с кокосово мляко. Имайте предвид, че черният ориз оцветява всяка храна, с която се ..
Сибирският женшен (Eleutherococcus senticosus) се използва от векове на Изток, най-вече в Русия. Той не трябва да се бърка с „класическия“ женшен от рода Панакс /Panax/ - двата вида имат подобно ободряващо действие, но са съвсем различни ботанически. Активното вещество в корена от сибирски женшен е елеутерозидът, който оказва благоприятен..
Ароматен бленд за слънчеви дниХармонично съчетание от етерични масла от сладък портокал, лайм и сладка мента, подходящи за арома лампа или дифузер. Действа ободряващо и повдига настроението. Енергизира и ревитализира. Напомня за слънчев летен ден, който носи обещание за радост и красиви моменти.Начин на употреба на Арома композиция Sunny ..
Разноцветни близалки асорти с плодов вкус6 цветни близалки с различни плодови вкусове (малина, портокал, ябълка и лимон). С истински плодови екстракти, без глутен и оцветители. Свежи бонбони на пръчка, за деца от всякакви възрасти!Хранителна стойност за 100 g:Енергийна стойност - 1700 kJ / 405 kcal;Мазнини 0 g,от които наситени 0 g,Въглех..
Паста от ванилови зърнаВанилова паста с наситен аромат и семенца от бурбонска ванилия, идеална за печене, приготвяне на сосове или домашен сладолед. Позволете на вашето въображение да се развихри и добавете сладкото изкушение към различни кулинарни рецепти за сладки, солени или пикантни ястия. Вкусът е като на ванилова шушулка, но поради ..
Био листенца тулси, на прахТулси или свещен босилек (Ocimum sanctum или tenuiflorum) е ароматна билка, известна от аюрведичните практики и знания на Индия, където е считано за "еликсир на живота". Тулси е растение едновременно с лют, горчив и сладък вкус. Има сгряваща природа и пиперлив послевкус. Билката е известна като адаптоген. Фитохо..
Сух бульон със сушени зеленчуци и подправкиРазтворим микс на прах от зеленчуци и подправки на прах. Приготвя се лесно - само се залива с гореща вода или се добавя към храната по време на готвене. Ароматната и питателна смес има характерен, пикантен и солен вкус. Подходяща е за направата на бульони и за акцентиране на вкуса на любимите суп..
Диатомит на прахДиатомитната (диатомична) пръст се образува в естествена среда от останки на едноклетъчни водорасли диатомеи, богати на серни съединения и силиций (в състава ѝ се съдържа 93% аморфен силициев диоксид), който представлява естествен източник на биологично усвоим силиций. Образувала се е преди милиони години в чисти сладковод..
Брахми (Bacopa monnieri) е увивно растение, което се среща в Индия, Непал, Шри Ланка, Китай, Тайван и Виетнам. Според индийската традиция, брахми попада в групата растения „медхярасаянас“, които подпомагат паметта, концентрацията и познавателните функции на мозъка. От съвременна гледна точка растението се приема за адаптоген – подпомага е..
Изсушени и смлени цветове на пеперуден грах (син чай)Пеперуденият грах е известен с много имена - син чай, азиатски гълъбови крила, синьо зърно, синьо грахово зърно, пеперуден грах, граф на кордоф и грах Дарвин. Родината му е Азия, където още преди много години е омагьосвал с красивите си сини цветове, които смесени с храната придават син..
Кремообразна паста от био артишокКремообразна паста от артишок, овкусена с растителни масла - слънчогледово масло и зехтин екстра върджин, фино овкусена с лук, чесън и риган, които подчертават уникалният вкус на артишок. Пастата от артишок е вкусен деликатес за намазване върху брускети или хлебчета. Продуктът е пастьоризиран.Био продукт, ..
Магнезиев флейк (соли) за вана и кракаМагнезиевите соли играят важна роля, когато става въпрос за здравината на скелета, нормалното функциониране на мускулите, производството на енергия в тялото и способността на организма за детоксикация. Флейкът от магнезий притежават изключително успокояващо и отпускащо действие, тъй като спомага за ре..
Био екстракт от бурбонска ванилияЕстествен екстракт от био бурбонска ванилия с характерен наситен аромат и вкус на ванилия. Една широко застъпена ароматна добавка в рецепти за сладкиши, пудинг, козунак, коледни сладки и кейк, шоколадови десерти, поширани плодове, баварски крем, сладолед, йогурт, топли и студени напитки. Шишенцето с ванило..
Eтествена алтернатива на изкуствените химически препарати.Сапунените ядки са чист, непреработен продукт. Във външната обвивка на сапунените ядки се съдържа веществото сапонин, което е естествен миещ препарат. Подходящи за пране на цветни и бели дрехи, за всякакъв вид материи. В биоразградима опаковка.Сапунените ядки са:Екологично чисти - ..
Тъмно кафяви стафиди ТомпсънТъмно кафяви стафиди със сладък плодов аромат и отчетлива сладост. Приготвени от изсушено грозде без семки, сорт „Томпсън“ от биологично земеделие. Сортът „Томпсън“ е американският еквивалент на познатия у нас сорт „Султана“. Това е сорт бяло грозде с фини люспи. Светлите зрънца придобиват характерния си тъмен ..
Пшенични трици, био земеделиеПовечето зърнени култури имат твърда външна обвивка – когато започнат да се обработват, тя се премахва – именно това са триците. Въпреки че са остатъчен продукт при меленето на брашно, пшеничните трици имат богат хранителен профил. Може би най-характерното за тях е, че доставят незаменими мастни киселини..
Микс от 8 вида бобови култури за пълноценно протеиново ястиеКомбинация от нахут, три вида леща и четири вида боб. Цветният микс е подходящ за приготвяне на супи тип минестроне, яхнии в индийски стил и плънки.Начин на употреба на Микс от бобови храни - био:Накиснете варивата във вода за една нощ и след това изплакнете. В подходящ съд..
Нудъли от био бял оризЛесни за приготвяне нудъли от бял ориз. Наподобяват по форма италианските лингуини, но са малко по-тесни. Нудълите често се наричат оризови спагети и тъй като не съдържат глутен са подходящ избор за всички, които следват безглутенова диета. Не е странно, че са любима храна на много хора, не само защото са вкусни и пи..
Жълтото синапено семе е добре познато като основната съставка на горчицата. Има характерен аромат и леко пиперлив вкус. В сурово състояние жълтият синап може да бъде изключително горчив, но след като се загрее на бавен огън и в малко мазнина, разкрива приятния си вкус и аромат.Начин на употреба:Съчетава се успешно с подправки като джинджи..
Веган сметана за нежен, кокосов привкусКокосова сметана с 22% масленост, от био кокосови орехи от Шри Ланка. Кокосовата сметана е нежна кулинарна добавка към сладкиши, бананов хляб, кафе или чай. Има кокосов аромат и сладък вкус. Кокосовата сметана е много сходна с кокосовото мляко, но съдържа по-малко вода. Има по-гъста пастообразна конс..