Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни. Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Фин млечен шоколад Praline БЕЗ добавена захар с 20% лешников крем /веган, био/ 'Benjamissimo'

Премиум био веган шоколад с високо съдържание на лешници, които придават кадифена текстура и изключителен вкус!

Без добавена захар, подходящ за диабетици и хора следящи приема си на захари. Подсладен с еритритол, естествено извлечен от био царевица, без химична обработка.


Новият вкус включва обилно количество фина лешникова паста и 0 калории, благодарение на естествения еритритол като заместител на захарта. Той е естествен захарен алкохол, който се среща в различни плодове - круши, грозде, диня, както и в някои ферментирали течности като бира и вино. 


Доказано е, че след употребата на храни със съдържание на еритритол, рН-то в устата остава неизменено в пределите на 6,8-7,2 в продължение на много часове.


Висок клас съставки, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, довършени и произведени в България.


Съставки: какаова маса*, еритритол* 21%, лешници* 20%, кокосово мляко на прах* 12%, какаово масло*, слънчогледов лецитин*

* от контролирано биологично земеделие


70 г


Хранителни стойности за 100g за 70g

Енергийна стойност 2096 kJ      501 kcal 1464 kJ    350 kcal

Мазнини 43 g 30 g

наситени 19 g 14 g

Въглехидрати 20 g 14 g

захари 3,6 g 2,6 g

Белтъчини 8,6 g 6,1 g

Сол 0 g 0 g


~

Лична история

През 2017 г. бяхме поканени в първия за времето си цех за суров, суперфин, био шоколад ROCAO в София /основателите на марката Benjamissimo и първия техен проект за шоколад/, за да опитаме новата линия съвършени какаови деликатеси без използването на животински продукти, но все така запленяващи рецепторите!


Вече с ръка на сърцето можем да кажем 'Да, в България може да се направи шоколад добър, колкото Lindt, а и доста по-качевствен. И това от позицията на човек, колекционирал всички опаковки на швейцарския производител между 1997 и 2003 г.'


Висок клас компоненти, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, създадени с гордост в България.

Напишете отзив

Please login or register to review

Фин млечен шоколад Praline БЕЗ добавена захар с 20% лешников крем /веган, био/ 'Benjamissimo'

  • 6,35 лв.
  • Без данък: 6,35 лв.
×

При покупка на продукти за над 85,00 лв., ще получите безплатен продукт:

24 сезонни веган рецепти 'ПРОЛЕТ' от Михаела Белорешка