Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни.
Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Най-добрите черни български шоколади на едно място. Качествено какао от Перу, Никарагуа, Хондурас, био кокосова захар и много любов. Ръчно изработени в малки партиди. Без лактоза, без соев лецитин, без глутен. 100% черен шоколад без захар също :)
Работим с най-добрите в България: Benjamissimo, ГАЙО, Christov Raw Chocolate /жив шоколад с български мед/, Casa Kakau и майсторите в шоколадовите бонбони с пълнеж La Feve!
Твърдо шоколадово кубче с лиофилизирани малини за потопяване в любима гореща напитка. Превръща се за секунди в шоколад за пиене с интензивен какаов вкус.Подходящ и за директна консумация.Без животински продукти! Без глутен! Без палмово масло!Съставки: какаови зърна,кафява захар на едри кристали,ориз,какаово масло, кокосово масло..
Твърдо шоколадово кубче с лиофилизирани малини за потопяване в любима гореща напитка. Превръща се за секунди в шоколад за пиене с интензивен какаов вкус.Подходящ и за директна консумация.Без животински продукти! Без глутен! Без палмово масло!Съставки: какаови зърна, кафява захар на едри кристали, ориз, какаово масло, кокосово масло, ..
За любителите на чистия фин био тъмен шоколад без животински съставки - комплект от четири вкуса в подаръчна лимитирана кутия.Комплектът включва:1. Фин тъмен шоколад 70% с роза, 60 г2. Фин тъмен шоколад 70% с мента и мака, 60 г3. Фин тъмен шоколад 70% с цитрусово масло и семена чиа, 60 г4. Тъмен шоколад 75% с натрошни какаови зърна, 60 гВ..
Занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по автентична семейна рецепта и технология "bean-to-bar". Какаовите зърна за нашите шоколади подбираме от малки ферми в Еквадор.Към така приготвения чист, български шоколад добавяме известната в цял свят българска розова вода и перлите на Ориента – шушулки кардамон.Цитрусовият аромат на ка..
Представяме ви първата серия български шоколади с фини крастали сурова морска сол /Fleur de Sel/ от Атанасовко езеро до гр. Бургас.ВеганБио съставкиС кокосова захарЕстествено богати на минералиБез сояБез глутенС природозащитна каузаЦвете на солта е най-ценният вид морска сол в света, добита по традиционен метод чрез слънчево изп..
Твърдо шоколадово кубче с късчета лют пипер за потопяване в любима гореща напитка. Превръща се за секунди в шоколад за пиене с интензивен какаов вкус.Подходящ и за директна консумация.Веган. Без соев лецитин. Без палмово масло.Състав: какаови зърна, кафява захар, ориз, какаово масло, кокосово мляко, чили 1,6%, слънчогледов лецитин.Хр..
Твърдо шоколадово кубче с лиофилизирани малини за потопяване в любима гореща напитка. Превръща се за секунди в шоколад за пиене с интензивен какаов вкус.Подходящ и за директна консумация.Веган. Без соев лецитин. Без палмово масло.Състав: какаови зърна, кафява захар, ориз, какаово масло, кокосово масло, сушени малини 1,6%, слънчогледо..
Живият шоколад 'Christov Bio' е ръчно изработен от сурово био какао и суров билков пчелен мед без добавянето на захар.През целия производствен процес температурата на топлинната обработка е контролирана до 45°C, така всички витамини, антиоксиданти и ферменти в продуктите са запазени и могат да бъдат усвоени от организма на човек..
Благоуханна смес от Криолско какао, канела и Aмазонската подправка тонка боб, предназначена за приготвяне на топъл шоколад. Тонката притежава вкуса на горчив бадем и уникално съчетание на аромати – ванилия, канела, карамфил. Малките меки бобчета съдържат веществото кумарин, което е първото извлечено от него и на което в крайна сметка е кр..
Живият шоколад 'Christov Bio' е ръчно изработен от сурово био какао и суров билков пчелен мед без добавянето на захар.През целия производствен процес температурата на топлинната обработка е контролирана до 45°C, така всички витамини, антиоксиданти и ферменти в продуктите са запазени и могат да бъдат усвоени от организма на човек..
Това е черен веган шоколад от качествени какаови зърна, подсладен с еритритол. Лешниците и първокласни пекан ядки омекотяват и подслаждат, за още по-приятно изживяване. Отличава се с дълъг финал и послевкус. Без глутен и палмово масло.Съставки: какаови зърна, какаово масло, био еритритол, лешници (18%), пекан (8%).Съдържание на какао: 64%..
Вдъхновен от спорта и създаден специално за бегачи и всички атлети - първият български био шоколад за след тичане с черници и солен фъстък.Одобрен лично от шампионът в дългите разстояния - олимпийската лекоатлетка Милица Мирчева!Висок клас съставки, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, довършени и произведени в..
Пловдивската работилница Casa Kakau съчетава два гурме вкуса - занаятчийски шоколад и късчета сушено манго.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад.Без лецитин, без палмова мазнина, без животински п..
Пловдивските Casa Kakau създават нов гурме вкус - черен занаятчийски шоколад с български ягоди и кокосов флейкс.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад.Без лецитин, без палмова мазнина, без животин..
Пловдивските Casa Kakau създават нов гурме вкус - чист тъмен занаятчийски шоколад без добавена захар.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад.Без лецитин, без палмова мазнина, без животински продукт..
Премиум тъмен шоколад, направен от висококачествено какао, подсладен с био еритритол - естествен подсладител без калории и без ефект върху кръвната захар.Състав: какаова маса*, подсладител: еритритол*, какаово масло*, емулгатор: слънчогледов лецитин*, Бурбонска ванилия%, морска сол. Какаово съдържание: минимум 70%.*oт биологичното земедел..
Пловдивската работилница Casa Kakau създава нова класика - натурален шоколад с българска маслодайна роза и лиофилизирани малини.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад.Без лецитин, без палмова мазн..
Пловдивската работилница Casa Kakau съчетава два гурме вкуса - занаятчийски шоколад и българска маслодайна роза Дамасцена.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад.Без лецитин, без палмова мазнина, б..
Първиият 100-процентов био шоколад, направен в България. От фини сортове органично какао, в които може да бъдат усетени изкущаващи аромати и вкусове от далечни земи. 100% истинска неподправена наслада за любителите на какаовия плод.Съставки: какаова маса*, какаово масло*. Какао: 100%* От контролирано биологично земеделие70 г~Лична история..
Пловдивските Casa Kakau изработват нов гурме вкус - фина комбинация от 100% тъмен натурален шоколад и лиофилизирани малини + натрошени шамфъстъци.Специална селекция на какаови зърна от най-добрите ферми в Еквадор.Подбираме малините още при брането и ги изсушаваме чрез щадяща технология, която запазва цвета, формата и 97% от поле..
Пловдивските Casa Kakau изработват нов гурме вкус - фина комбинация от 100% тъмен натурален шоколад и лиофилизирани ягоди.Специална селекция на какаови зърна от най-добрите ферми в Еквадор. Нашето луксозно предложение за ценителите на качествения шоколад съчетава ягоди и натрошени лешници.Подбираме ягодите още при брането и ги и..
Дарк! Новият наситено какаов натурален шоколад 'Benjamissimo' с най-високо съдържание от 90% органично какао и 10% био кокосов сироп е вече тук.//Бяхме поканени в новия цех за суров, суперфин шоколад в София, за да опитаме новата линия съвършени какаови деликатеси без използването на животински продукти, но все така запленяващи ..
Пловдивските Casa Kakau създават нов гурме деликатес - черен занаятчийски шоколад с български лиофилизирани малини.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад.Без лецитин, без палмова мазнина, без живо..
Пловдивските Casa Kakau създават нов гурме деликатес - черен занаятчийски шоколад със зрели български ягоди.Занаятчийски означава, че не използват готова какаова маса, а работят с първичната материя - сурови какаови зърна, които сами изпичат, мелят на каменна мелница и превръщата в шоколад. Без лецитин, без палмова мазнина, без животински..