Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни.
Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Книгата е в електронен формат pdf. При поръчка, се изтегля от линк, който ще получите на мейла си.Аз съм Елена Петрелийска и съм сертифициран нутриционист, дипломиран готвач, сертифициран специалист по Балансирана Веган и Вегетарианска Кухня, сертифициран хoлистичен терапевт и консултант по балансирано хранене.Смятам, че постното хранене ..
Закуската е едно от най-важите и най-често пропускани хранения за деня. Чрез своята книга Здравословни закуски фитнес треньорът Генади Генадиев има за цел да покаже, че придържането към здравословен и балансиран хранителен режим не е непременно обвързано с консумацията на безвкусна и еднообразна храна, нито с прекарването на безкрайни час..
Какво е животът без десерт? Какво е рожденият ден без торта и неделята без палачинки? Какво е кафето в офиса без бисквитка или поне един бонбон?Десертите са най-обичаната, но и най-отричаната част от менюто. Те ни носят радост, но и чувство за вина; карат ни да се усмихнем, но и да се притесняваме за фигурата и за здравето си. А това..
Всеки един от нас си има история, храната също. Всеки един от нас се променя, осъзнато или не толкова, храната също. Затова, ако искаш да знаеш какво точно ядеш и как храната ни се е промянала през вековете, тази книга е за теб и тя ще те отведе на пътешествие, което започва 2.5 милиона години назад във времето, за ..
Good Natured Food e книга със сезонни изцяло веган рецепти на Михаела Белорешка - дипломиран нутриционист и хранителен терапевт.В нея откриваме изящни вкусотии и въздействащи фотографии, вдъхновени от красотата и разнообразието на пролетния сезон. Ще намерите предложения за вкусни супи, салати, предястия, основни, десерти и напитки – всяк..
21 солени и 39 сладки вкусни, ароматни и здравословни рецепти без глутен.Рецептите са подходящи както за хора, които страдат от непоносимост към глутен (или цьолиакиа), така и за хора, които нямат необходимост да избягват глутена, но искат да се научат да пекат като истински майстори пекари и с алтернативни брашна. Продуктите са семпли, р..
Наслада и щастие в живота – не е ли това, което искаме? А когато храната е и основната част от изграждането на нашето здраве, трябва да сме много внимателни с балансирането между насладата, която искаме да изпитаме и ползата за самите нас.„Омръзна ми да готвя“ е готварска книга, която събира в себе си пълноценни растителни рецепти в комби..
Вашата холистична настолна книга за ниско консуматорство и индивидуален еко отпечатък с 60 домашни натурални козметични рецепти за лице, тяло, коса, очи, уста + 13 сурови рецепти и 2-седмичен детокс план."В съвременния свят жените страдаме от десетки козметични проблеми като суха или мазна кожа, преждевременни бръчки, петна, акне, псориаз..
Стилен и практичен сезонен календар, съдържащ 12 красиви акварелни илюстрации и списък с храни, които съответстват на сезона.Ценен помощник при планиране на седмичното меню, или когато съставяте списък за пазаруване. С помощта на календара да се храните сезонно е по-лесно от всякога.В него ще откриете информация за плодовете, зеленчуците ..
Третото актуализирано издание на книгата 'По-здрави бебета' ти предоставя полезни съвети кога, как и с какви храни да захраниш своето бебе. Тя ще е твоят верен помощник в изпълнения с въпроси процес на захранването. Примерните менюта и схеми за захранване, разнообразните и лесни рецпти ще улеснят захранването и ще го превърнат в приятно п..
'Конопида със сирене', 'Спаранги Louis XV' или 'Омелета с домати' са само част от над 400 ястия от българската кухня през XIX век, чиито рецепти ще откриете в тази книга. Съветите са взети от страниците на нашата преса след Освобождението и се публикуват за първи път оттогава. Те не само показват какво е влизало в стомаха на строителите н..