Увеличи изображението
Вашата кошница е празна!
Вашата кошница е празна!
Рачел от тиква Рачел от тиква Едно от малко позабравите открития на българската кухня, което с радост сме се заели да възстановим. Тиквеният ни рачел е с типичен местен произход, по специално – от южната част на България. Изнамирането на правилната рецепта ни отне много време и сладки приказки със знайни и незнайни кулинарни експерти, а р..
6,50 лв. Без данък: 6,50 лв.
Цейлонска канела на прах се използва широко като подправка и като лечебно растение. Съдържа големи количества магнезий, желязо и калций.За разлика от 'обикновената' канела цейлонската има малко по-наситени цвят, мирис и вкус.Ароматната подправка цейлонска канела се добива от вътрешната част на кората на вечнозелени дървета, разпространени..
5,35 лв. Без данък: 5,35 лв.
Ароматна смес, традиционно използвана за овкусяване на пайове, мъфини, сладки и лате, но също така добра и в някои солени ястия и предястия. Използвайте за печене, готвене или поръсване. Овкусете сутрешната си напитка или разбъркайте в любимия си десерт.Съставки: канела, джинджифил, индийско орехче, карамфил, бахар.50 г..
7,00 лв. Без данък: 7,00 лв.
Ароматен микс от подправки, носещ вкуса на Индия. Подходящ за всички видове индийски кърита, тандури и масали. Добавя екзотична нотка към всяка любима ваша рецепта.Използвайте с пиле, агнешко, телешко, риба, зеленчуци.Съставки: кориандър, кимиом, канела, чимен, синап*, черен пипер, куркума, зелен кардамон, карамфил.*подправката е от група..
7,00 лв. Без данък: 7,00 лв.
Джинджифилът /Zingiber officinale/ е подправка с подобен на лимон мирис, лют и парещ вкус. Използва се широко в китайската, карибската и индийската кухни. Джинджифилът превръща една обикновена зеленчукова манджа в празнично ястие.Ако е смлян, достатъчна е дозата 'на върха на ножа', за да подобри вкуса на цели четири порции. Въпреки лютиви..
10,49 лв. Без данък: 10,49 лв.
Цейлонска канела на прах се използва широко като подправка и като лечебно растение. Съдържа големи количества магнезий, желязо и калций.За разлика от 'обикновената' канела цейлонската има малко по-наситени цвят, мирис и вкус.Ароматната подправка цейлонска канела се добива от вътрешната част на кората на вечнозелени дървета, разпространени..
10,99 лв. Без данък: 10,99 лв.
Ферментирал чесън с характерен черен цвятГлава ферментирал чесън. Черен на цвят със слабо осезаема чеснова нотка и сладникав вкус, леко напомнящ на сушени сливи, сироп от захарно цвекло или балсамов оцет. За да се получи този интересен вкус и антрацитен черен цвят, чесънът минава през обработка, която не е типична ферментация. Скилидките ..
8,65 лв. Без данък: 8,65 лв.
Смес от подправки, вдъхновена от цветовете и вкусовете на Карибите.С нотки от лимонена мащерка, индийско орехче, чесън и бахар, за овкусяване на паста, ориз или пилешко месо. Може да се втрие в светло месо или да се добави към сос за паста или ориз. Съдържание: кориандър, куркума, канела, синапено семе, джинджифил, лют червен пипер, ..
14,00 лв. Без данък: 14,00 лв.
Насладете се на богатия умами вкус на естествено ферментирало японско мисо, съчетан с топлите аромати на джинджифил и куркума. Без добавена захар.Указание за употреба: Изпразнете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша /180 мл/ гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете докато ястието е още горещо.Произведено във Ве..
8,99 лв. Без данък: 8,99 лв.
Съдържание: монокалциев фосфат, царевично нишесте*, натриев бикарбонат.* от контролирано биологично производство.Сертифициращ орган: Coeliac UK, Kosher, GB-ORG-05НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕНБуквално преведено от немски език бакпулвер (backpulver) означава прах за печене (бак - печене, пулвер - прах).Използва се като набухвател в приготвянето на торт..
5,85 лв. Без данък: 5,85 лв.
Комбинация от подправки за сладкиши, печива и ядки като меденки, щрудели, тиквеник и т.н.Съставки: канела, бахар, индийско орехче, зелен кардамон, карамфил, звезден анасон.Съдържа само сухи подправки. Без захар, сол, оцветители, консерванти...
7,00 лв. Без данък: 7,00 лв.
Нашето органично бяло мисо е направено по стара семейна рецепта в японската префектура Нагано и предлага вкусен баланс на пикантност и сладост, като същевременно съдържа умами пунш. Използвайте за приготвяне на автентична японска мисо супа и за обогатяване на вкуса на яхнии и сосове, или в дресинги и дори като глазура.Състав: соеви зърна*..
14,25 лв. Без данък: 14,25 лв.