Непреработено какаово масло от биологичен произход
Нерафинираното какаово масло се извлича чрез студено пресоване на какаовата паста, получена от цели какаови зърна. Отличава се с бледожълт цвят, наситен шоколадов аромат и твърда консистенция. Топи се при температура между 34-38°C. Основна съставка във всички видове шоколади, какаовото масло е подходящо за приготвяне на разнообразни шоколадови десерти.
Начин на употреба:
Добавете какаово масло към шейкове, смутита и други напитки, за да придадете шоколадов аромат и плътна текстура. Използвайте за приготвяне на шоколадови заливки към вашите сладкиши, сурови торти и сурови десерти - сладоледи, кремове, шоколади. Комбинира се чудесно с кокосово масло.
Препоръчително е да го разтопите добре на водна баня преди да го добавите към останалите съставки от рецептата.
Съставки:
Био какаово масло - 100% нерафинирано, извлечено чрез пресоване от Criollo какаови зърна.
Хранителни стойности за 100g:
Енергийна стойност 3696kJ / 899kcal
Мазнини 100g
от които наситени 63.2g
Въглехидрати <0.1g,
от които захари <0.02g
Белтъчини <0.5g
Сол <0.01g
60 г