Увеличи изображението
Аеропреса за приготвяне на кафе.
Начин на употреба:
1. Извадете буталото и капачето на корпуса, сложете филтър в капачката и завийте обратно на корпуса.
2. Поставете корпуса върху голяма чаша за кафе.
3. Дозирайте две лъжици фино смляно кафе с едрина на готварска сол.
4. Залейте с топла вода бавно, докато стигнете до цифрата 2.
5. Препоръчваме 80С за тъмно изпечени кафета или 85С за светло изпечени кафета.
6. Разбъркайте кафето с водата за около 10 секунди.
7. Намокрете гуменото уплътнение и поставете буталото в корпуса. Натиснете леко надолу, сантиметър по сантиметър, и поддържайте натиска,докато стигнете кафето на дъното след около 20-30 секунди. Равномерното и леко налягане е ключът към лесно аеро пресоване.