Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни.
Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Български брашна от зърнени култури, отгледани по методите на пермакултурата - без използване на хербициди и пестициди. Смлени на каменна мелбица в България. Лимец, Спелта, Ръж, Типово и Пълнозърнесто брашно от 'EcoSem'.
Био растителна мая, сушена. Без емулгатори. Веган. Без лактоза. Без глутен. Пакетчето е достатъчно за 500 г брашно.Съдържание:100% био сушена прясна мая.7 г..
Пълнозърнестото оризово брашно се получава от кафяв ориз. Това ще рече, че от зърното е почистена само неядливата обвивка. Обикновено се смила в каменни мелници, което щади хранителните съставки. То е по-тъмно на цвят и малко по-едро от бялото – заради триците. Има лек орехов вкус. Не съдържа глутен по природа.Отлично средство срещу диари..
Пълнозърнест квасен хляб от първата биосертифициарана пекарна в България. Направен от 100% ръжено брашно с био ръжен квас. Както трябва да бъде.Състав: био пълнозърнесто брашно от ръж (100% от брашното), вода, квас от био ръжено брашно, морска солФерментация: 20 часа с жив квас450 г..
Пълнозърнест квасен хляб от първата биосертифициарана пекарна в България. Направен от 100% лимецово брашно с био ръжен квас. Както трябва да бъде.Състав: био пълнозърнесто брашно от лимец (100% от брашното), вода, квас от био ръжено брашно, морска солФерментация: 15 часа450 г..
Натуралното брашно от червена леща е особено хранително. Прави се единствено от зърна червена белена леща, които леко се запичат и се смилат на фино брашно без други добавки. Съдържа високи нива на протеини и фибри. Чудесна алтернатива за тези, които избягват глутен или зърнени храни.Ползи за здравето от безглутеново брашно от червена лещ..
Брашното от зелен грах е изключително хранително брашно с приятен вкус, което може да се използва като устойчив заместител без глутен в рецепти за печене и готвене. Граховото брашно има високо съдържание на протеини и фибри и помага да се повиши хранителната стойност на много рецепти, без да има голямо влияние върху вкуса, аромата или кръ..
Овесеното брашно на 'БИО КЛАСА' се отличава с характерния аромат на овесени ядки и може да се използва самостоятелно или в комбинация с други брашна. Съдържа бета-глюкани, които допринасят за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. БиоБез глутенПодходящо е за приготвяне на сладки и солени печива като бискв..
Фина и хрупкава пълнозърнеста юфка, направена по традиционна рецепта от отгледана в България пшеница /собствени насаждения/.Пълнозърнестата пшенична юфка е бързо смилаема храна, съдържаща почти всички вещества, от които се нуждае човешкия организъм.Състав: 100% брашно от пълнозърнеста пшеница, смляно на каменна мелница от Екосем, вод..
Органична българска пълнозърнеста пшеница, смляна на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно - зародиш, фибрите от триците и протеина от ендосперма на зърното!Без изкуствени добавки.Пухкава, фино смляна стр..
Макарони от еднозърнест български лимец, смлян на каменна мелница от 'EcoSem' във формата на косо нарязани цилиндри 'пене'.Лимецът е сорт дива пшеница, култивиран преди около 15 000 години. Богат е на протеини и представлява изключително силен антиоксидант. Има почти два пъти повече мазнини, белтъчини, фосфор и витамини от група..
Защо Био бяло пшенично брашно от Екосем?За да получим бяло брашно с пухкава структура, използваме био пшеница отгледана в България. Смиламе я на пълнозърнесто брашно, а от него отсяваме с най-финото сито всички трици. Резултатът е бяло брашно с характерен леко кремав цвят.Нашата каменна мелница смила пшеницата бавно, без да я загрява, зап..
За да получим бяло брашно с пухкава структура, използваме еднозърнест лимец, който сами отглеждаме на нашата нива в Дунавската равнина. Смиламе на каменна мелница пълнозърнесто брашно и от него отсяваме с най-финото сито всички трици, а резултатът е бяло брашно с характерен леко жълтеникав цвят.Нашата каменна мелница смила лимеца бавно, б..
Постно пълнозърнесто фиде от еднозърнест български лимец 'Ecosem', подходящо за добавяне на текстура към различни видове супи.Състав: брашно от еднозърнест лимец, вода..
Брашното от овес e богато на протеини и минерали. Чудесен заместител е на обикновеното брашно за направата на тесто. Съдържа белтъци, които се усвояват по-добре от оргазнима. Oвесеното брашно съдържа специфичен вид влакна, известни като бетаглюкани. Благоприятният им ефект върху нивото на холестерола е доказан.Освен това антиок..
В плодовете арония природата е вложила рекордно голямо количество полифенолни съединения /флавоноиди, процианидини, антоцианини и фенолни киселини/, познати още като витамин Р. Това са едни от най-силните антиоксиданти в природата и те нямат изкуствен заместител! Изключително важна особеност на аронията е комбинираното..
Българският лимец идва от собсвтени, семейни насаждения на EcoSem и е отгледан по методите на пермакултура - без употреба на пестициди и хербициди.Смляно е на каменна мелница в България, без да са добавени каквито и да било ензими или подобрители.Състав: 100% български еднозърнест лимец..
Квасен хляб от първата биосертифициарана пекарна в България.Направен от смес - бяло био брашно от пшеница и пълнозърнесто био брашно от пшеница.Както трябва да бъде.Състав: бяло био брашно от пшеница и пълнозърнесто био брашно от пшеница, вода, квас от био ръжено брашно, морска солФерментация: 15 часа500 г..
Безглутенов квасен хляб от първата биосертифициарана пекарна в България. Направен от смес - безглутенови био брашна с квас от био оризово брашно. Както трябва да бъде.Състав: био брашно от просо (100% от брашното), био брашно от царевица, вода, квас от био оризово брашно, био сусамено семе, био псилиум хуск, морска сол450 г..
Безглутенов квасен хляб от първата биосертифициарана пекарна в България. Направен от 100% брашно от био просо с квас от био оризово брашно. Както трябва да бъде.Състав: био брашно от просо (100% от брашното), вода, квас от био оризово брашно, био сусамено семе, био псилиум хуск, морска сол450 г..
Фина и хрупкава юфка, направена по традиционна рецепта от отгледана в България пълнозърнест еднозърнест лимец /собствени насаждения/.Пълнозърнестата лимецова юфка е бързо смилаема храна, съдържаща почти всички вещества, от които се нуждае човешкия организъм.Състав: 100% брашно от лимец, смляно на каменна мелница от Екосем, вода..