Увеличи изображението
Еволюцията на млечния шоколад – 100% растителен с висококачествено кокосово мляко. Без латоза и казеин.
Вероятно най-вкусният бял веган шоколад, правен досега в България.
Съставки: Тръстикова захар*, какаова маса*, кокосово мляко на прах *(15 %), какаово масло*, слъногледов лецитин*.
Какаово съдържание: 44 % минимум.
*От контролирано биологично земеделие.
70 г
~
Лична история
През 2017 г. бяхме поканени в първия за времето си цех за суров, суперфин, био шоколад ROCAO в София /основателите на марката Benjamissimo и първия техен проект за шоколад/, за да опитаме новата линия съвършени какаови деликатеси без използването на животински продукти, но все така запленяващи рецепторите!
Вече с ръка на сърцето можем да кажем 'Да, в България може да се направи шоколад добър, колкото Lindt, а и доста по-качевствен. И това от позицията на човек, колекционирал всички опаковки на швейцарския производител между 1997 и 2003 г.'
Висок клас компоненти, майсторско темпериране и свръххигиена в нови рецепти и опаковки, създадени с гордост в България.
Фин млечен шоколад с 15% кокосово мляко /веган, био/ 'Benjamissimo'
- Производител: Benjamissimo - био веган шоколади от България
- Код на продукта: 3800236131397
- Наличност: В наличност
- 6,35 лв.
- Без данък: 6,35 лв.
Сходни продукти