Вашата кошница е празна!
Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.Тамари Бредсо е сос получен при ф..
16,85 лв. 9,85 лв. Без данък: 9,85 лв.
Лентилс Сос е сос, направен по технологията на соев сос, в който са заместени соевите зърна с българска леща. За направата му се смесват в определени съотношения леща и жито, които ферментират с благородната плесен Аспергилус Оризае за 48 часа в контролирана среда, след което минават в период на зреене, който може да продължи от няколко м..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Tamari SmilyanSO е сос получен при ферментацията на Смилянски Фасул с Коджи ориз, вода и сол в продължение на минимум 3 месеца.Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги п..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.Tamari LentilsSO е сос получен пр..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Смилян сос, направен по технологията на соев сос, но сме заместили соевите зърна със Смилянски Фасул.Направен е и за хората, които не могат да консумират соя.Резултатът е богат умами вкус и много дълбочина, получени от ферментацията на сместа между 3 и 6 месеца.Използва се за овкусяване на супи, сосове, салати, дресинги, както и за марино..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Лентилс Сос е сос, направена по технологията на соев сос, но сме заместили соевите зърна с леща. Подходящ е за хората, които не могат да консумират соя. Резултатът е комплексен вкус, богат на умами, получен от ферментацията на сместа между 3 и 6 месеца.Използва се за овкусяване на супи, сосове, салати, дресинги, както и за мариноване и ов..
15,95 лв. Без данък: 15,95 лв.
При покупка на продукти за над 119,00 лв., ще получите безплатен продукт: