Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни.
Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Безглутенови брашна от България - оризово брашно, нахутено брашно, ленено брашно, шипково брашно, царевично брашно, сусамово брашно, бадемово брашно, копривено брашно, био брашно от земна ябълка и други.
NABERINI започват дейността си през 90-те години с добив и преработка на диви гъби и диви плодове. Екипът е специализиран в откриване на най-добрите продукти в Природата и тяхната щадяща обработка, за да предложат максимално автентични вкусове от България. Гамата им не е многобройна, но всяка рецепта си заслужава!Ризотото НАБЕРИНИ с манат..
Брашното от тапиока се извлича от нишестето, съдържащо се в корена на растението маниока. В кулинарията се използва предимно като безглутенов сгъстител. Фина и бяла пудра, брашното от тапиока може да се добавя и към други безглутенови алтернативи на бялото брашно. Най-популярното му приложение е като сгъстяващ агент за сосове, к..
Био растителна мая, сушена. Без емулгатори. Веган. Без лактоза. Без глутен. Пакетчето е достатъчно за 500 г брашно.Съдържание:100% био сушена прясна мая.7 г..
Натуралното брашно от червена леща е особено хранително. Прави се единствено от зърна червена белена леща, които леко се запичат и се смилат на фино брашно без други добавки. Съдържа високи нива на протеини и фибри. Чудесна алтернатива за тези, които избягват глутен или зърнени храни.Ползи за здравето от безглутеново брашно от червена лещ..
Брашното от зелен грах е изключително хранително брашно с приятен вкус, което може да се използва като устойчив заместител без глутен в рецепти за печене и готвене. Граховото брашно има високо съдържание на протеини и фибри и помага да се повиши хранителната стойност на много рецепти, без да има голямо влияние върху вкуса, аромата или кръ..
Черен нахут отглеждан по традиционни методи без пестицидиЧерният нахут е широко разпространен в кухнята на Близкия изток. Основна разлика с добре познатия ни бял нахут е по-високото му съдържание на протеини. В индийската кухня, черният нахут се използва за приготвяне на ястието Кала Чана, което е богато на ароматни леко пикантни подправк..
Безглутеново нишесте от органична царевица за сгъстяване на течности и за печиваБио фино царевично нишесте - 100% растителен продукт, без глутен. Произведено по новаторски методи без използване на химически добавки. Подходящо за замяна на брашното в печива, сгъстяване на сосове, кремове и супи, и други.Начин на употреба:За 500 мл течност ..
Микс от 8 вида бобови култури за пълноценно протеиново ястиеКомбинация от нахут, три вида леща и четири вида боб. Цветният микс е подходящ за приготвяне на супи тип минестроне, яхнии в индийски стил и плънки.Начин на употреба на Микс от бобови храни - био:Накиснете варивата във вода за една нощ и след това изплакнете. В подходящ съд..
Овесеното брашно на 'БИО КЛАСА' се отличава с характерния аромат на овесени ядки и може да се използва самостоятелно или в комбинация с други брашна. Съдържа бета-глюкани, които допринасят за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. БиоБез глутенПодходящо е за приготвяне на сладки и солени печива като бискв..
Нишесте от тропическо растение Marantha arundinacea (арарут). Използва се за сгъстяване на сосове, пълнеж за сладкиши, пудинги и др. Подобно на царевичното нишесте и тапиоката, това е един от най-популярните сгъстители в кулинарията. Царевичното нишесте е подходящо за сгъстяване на сосове на основата на млечни, а арарут е по-подходящ за с..
Изпуканите семена елда са леки и хрупкави с ненатрапчив вкус. Богати са на фибри и минерали, които подпомагат храносмилането.Препоръчителна употреба: Консумирайте я директно като пуканки или я добавете към мюсли или десерти, за да направите консистенцията им по-лека и интересна.Състав: пукани семена елда** от биологично земеделие Хра..
NABERINI започват дейността си през 90-те години с добив и преработка на диви гъби и диви плодове. Екипът е специализиран в откриване на най-добрите продукти в Природата и тяхната щадяща обработка, за да предложат максимално автентични вкусове от България. Гамата им не е многобройна, но всяка рецепта си заслужава!Ризотото със зеленчуци НА..
NABERINI започват дейността си през 90-те години с добив и преработка на диви гъби и диви плодове. Екипът е специализиран в откриване на най-добрите продукти в Природата и тяхната щадяща обработка, за да предложат максимално автентични вкусове от България. Гамата им не е многобройна, но всяка рецепта си заслужава!Ризотото със зеленчуци НА..
NABERINI започват дейността си през 90-те години с добив и преработка на диви гъби и диви плодове. Екипът е специализиран в откриване на най-добрите продукти в Природата и тяхната щадяща обработка, за да предложат максимално автентични вкусове от България. Гамата им не е многобройна, но всяка рецепта си заслужава!Ризотото НАБЕРИНИ с манат..
Оризовото брашно е с кремав цвят, лесно смилаемо и не съдържа глутен, и пшеница. Използва се за приготвянето на сладкиши и бисквити, както и за сгъстяване на сосове на сладки и солени ястия.Информация за алергени: не съдържа мляко, казеин, яйца, соя, глутен, ядки.Не е избелвано.Като семеен бизнес Doves Farm смила брашна от органични и нас..
Известно е, че малките зрънца на киноата са една от най-полезните и пълни с минерали и ненаситени мастни киселини зърнени култури.Била е основна храна в Имерията на Инките, поради своята голяма хранителна стойност. Смята се за богат източник на протеин и на есенциални мастни киселини или мононенаситени мазнини /като олеинов..
Съчетано от естествено безглутенови съставки, използвайте това брашно като алтернатива на хлебното брашно, произведено от пшеница. Можете да направите кафяв хляб във вашата фурна или машина за хляб.Като семеен бизнес Doves Farm смила брашна от органични и наследствени култури, както и редица естествено безглутенови брашна, откакто са осно..
Наричат елдата 'зрънце за милиони', не само защото е богата на витамини и минерали, а защото е подходяща храна за всички възрастови групи, носи много ползи на организма, като е подходяща и за активно спортуващите и тези от нас, които са на диета.В сравнение с картофите и останалите зърнени култури, елдата е най-бедна на въглехидрати,..
Био брашното от нахут на Dragon Superfoods се получава чрез смилане на нахутени зърна и е много популярна съставка в Близкия изток и Индия, където се използва за приготвянето на фалафели и хумус. То е с високо съдържание на фибри, протеин, минерали и витамини от група B, което го прави много питателно. Консумирането на нахутено брашно е ч..
Изнестно е, че малките зрънца на киноата са една от най-полезните и пълни с минерали и ненаситени мастни киселини зърнени култури.Била е основна храна в Имерията на Инките. Киноа е храна, която може да оцелее при променливи условия. Тази адаптация на културата позволила на инките да я използват за храна стотици години.Малките зрънца киноа..
Био жълт грах готов за готвенеПочистени и разцепени на половинки, жълтите зрънца грах се приготвят бързо и лесно. Без необходимост от предварително накисване. Жълтият грах има фин вкус и гладка текстура и мек вкус. Може да се използва за приготвяне на вкусни супи, салати, къри, гювечи, вегетариански бургери и дипове. Помага за сгъстяване ..
Бадемовото брашно се приготвя от смлени сладки бадеми с премахнати люспи.Основна съставка на марципана, брашното от бадеми е важна съставка и в различни френски сладкиши като франджипан и макарони. Бадемовото брашно овлажнява тестото, правейки го по-лесно за оформяне. Придава отчетлив ядков аромат и леко сладък вкус, но е подход..
Приготви си ястие от ароматната тайландска кухня с този кафяв ориз Жасмин. Освен, че е вкусен и полезен, той има и невероятен нежен аромат.Като един от най-ароматните сортове ориз, жасминовият ще придаде флорална нотка на всяко ястие. Също така той съдържа сложни въглехидрати за повече енергия и фибри, които подпомагат перисталтиката.ПРЕП..