Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни.
Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Тадааа!Новият постен бял шоколад на ГАЙО за кулинарни приключения е тук :)Така от работилницата за ръчно изработени шоколади в Пловдив запазват мекотата на вкуса без използването на животински продукти, а усещането за фин, топящ се кокосов вкус успява да развълнува дори и непоклатимите скептици :)Отново занаятчиски подход - шоколадовите б..
Нова серия малки веган шоколади без добавена захар от ГАЙО!Състав: какаово масло, кокосово мляко, Биологичен натурален растителен подсладител /пробиотични фибри от листа стевия/, синя спирулинаЕдно редче и си там.7% от стойността на шоколада са дарение в подкрепа на децата от КСУ 'Олга Скобелева', гр. Пловдив..
Постна кокосова паста с кашу и какао. Занаятчийското ателие ГАЙО в Пловдив оправда очакванията за нещо истинско, натурално и много вкусно :)Състав: кашу, кокосова захар, кокосово мляко, какаови зърна, какаово масло..
За получаване на бляко блокче ГАЙО шоколад са нужни 3 седмици - какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница и получената шоколадова маса зрее преди да бъде излята ръчно във форми.Розовото масло, което ГАЙО влагат в шоколада, се извлича от български маслодайни рози. България произвежда около 70% от розовото масло в света...
Най-накрая! Първият занаятчийски шоколад, направен в България с добавена истинска черноморска сол!Този фин млечен поколад е покрит с фини кристалчета тероарна 'Fleur de Sel' от Атанасовско езеро край Бургас.Интересното за нея е, че тя не се подлага на никакво рафиниране, натурална чиста, а вкусът и ароматът й се определя от минералния със..
Най-накрая можем да опитаме дългоочакваната колаборация между Chilli Hills и занаятчийския шоколад ГАЙО - лют черен шоколад.ГАЙО /на фамилията на семейството от Мария и французина Венсан/ е малка семейна работилница за шоколад в Пловдив, в която се изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна /bean-to-bar/.Съставки: ..
Най-накрая! Истински черен течен шоколад, подходящ за пости с повишено количество какао и лешници за сметка на млякото. Най-новият продукт на занаятчийското ателие ГАЙО в Пловдив оправда очакванията за нещо истинско, натурално и много вкусно!Състав: лешници, какови зърна от Венецуела, какао на прах и нерафинирана захарПробвах ме го и леко..
Млечен занаятчийски шоколад ГАЙО с топли коледни подправки - джинджифил, канела, карамфил и ванилия Бурбон. Стоплящ сърцето подарък!Опаковките му са изработени от децата на ДДЛРГ 'Олга Скобелева' и Кризисен център, гр. Пловдив с благотворителна цел.С всеки закупен шоколад дарявате 1 лв.!Добър апетит и светли празници!..
Половин килограм класически натурален /черен/ шоколад за готвене, направен само от три съставки - какао 60%*, какаово масло и нерафинирана кафява захар.Изработен в България по традиционен занаятчийски метод в работилницата на семейство ГАЙО.*Какаото, използвано в шоколадите на ГАЙО е отгледано при условията на Fair Tr..
Ето го, най-накрая! Истински занаятчийски черен шоколад ГАЙО, изработван на ръка от 3 съставки - много високо съдържание на какао /70%/ от Венецуела, какаово масло и нерафинирана тръстикова захар.За разлика от BLUES този класически голям шоколадов бар притежава леко плодов послевкус, характерен за самия тероар на венецуелск..
Цели сурови какаови зърна, продукт на органично производство. Изключително богати на антиоксиданти, калций, магнезий, фосфор, теобромин и витамините A, B1, B2, C, D и E.Сорт: HispaniolaПроизход: ДоминиканаУсловия: Fair Trade /справедливо заплащане на фермерие-производители/..
Какаото на прах на ГАЙО е получено при ниска термична обработка при установена масленост от 22%. Какаото е с произход Доминикана, Южна Америка.Това какао на прах е с богати шоколадови и плодови аромати. Чудесен продукт за охладени напитки през лятото или за топло какао през студените месеци :)Вакуумна лента в горната част на пакета за по-..
Уникален насипен чай ГАЙО от какаови обвивки в благоуханна комбинация с канела и джинджифил. Оцветява горещата вода в топъл шоколадов цвят, наслада за сетивата :)Може да се пие и охладен или подсладен.Количеството е достатъчно за около 10 чая.
..
Ръчно направен, млечният шоколад ГАЙО /GAILLOT/ с нугатин и био какаови зърна сорт Hispaniola от Доминикана не съдържа лецитин. В него ще откриете карамелизирани бадеми и истинска ванилия Бурбон.Характерно за тези шоколади е, че какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница и получената шоколадова маса зрее ..
Избирайки този шоколад вие не само се наслаждавате на прекрасния му вкус, но и допринасяте за поддържането на две смислени начинания - семейната фабрика за занаятчийски шоколад ГАЙО в Пловдив и независимата българска медия ТОЕСТ.За ГАЙО:За създаването на всяко блокче шоколад ГАЙО са нужни 3 седмици: какаовите зърна се пекат на място, меля..
Избирайки този шоколад вие не само се наслаждавате на прекрасния му вкус, но и допринасяте за поддържането на две смислени начинания - семейната фабрика за занаятчийски шоколад ГАЙО в Пловдив и независимата българска медия ТОЕСТ.За ГАЙО:За създаването на всяко блокче шоколад ГАЙО са нужни 3 седмици: какаовите зърна се пекат на място, меля..
Не би било прекалено ако наречем тази вкусна ядкова паста 'течен шоколад'.Състав: тиквено семе, какаово масло, нерафинирана тръстикова захар, кокосово мляко...
Нова серия малки веган шоколади без добавена захар от ГАЙО!Състав: какаови зърна, какаово масло, кокосово мляко, Биологичен натурален растителен подсладител /пробиотични фибри от листа стевия/7% от стойността на шоколада са дарение в подкрепа на децата от КСУ 'Олга Скобелева', гр. Пловдив..
Нова серия малки веган шоколади без добавена захар от ГАЙО!Състав: какаово масло, кокосово мляко, Биологичен натурален растителен подсладител /пробиотични фибри от листа стевия/, лиофилизирана малинаЕдно редче и си там <37% от стойността на шоколада са дарение в подкрепа на децата от КСУ 'Олга Скобелева', гр. Пловдив..
Новият постен млечен шоколад на ГАЙО е факт!Новата рецепта включва още повече какао от Coco Milk, което прави този десерт фе-но-ме-на-лен :)Вместо сухо мляко в него използват кокосово, което запазва мекотата на вкуса без използването на животински продукти.Отново занаятчиски подход - шоколадовите блокчета се произвеждат от самите какаови ..
Царицата на българските суперхрани, нейно величество Малината е в главната роля в новия занятчийски бял шоколад на ГАЙО. С цели 8% истинско съдържание тя богато оцветява блокчето, за да го превърне в наситено розов деликатес за всички сетива.Съставки: какаово масло, пълномаслено сухо мляко, обезмаслено сухо мляко, нерафинирана тръстикова ..
Тадааа!Новият постен бял шоколад на ГАЙО е факт :)Успяват да заместят сухото мляко с кокосов крем от близо 30%!Така от цеха за ръчно изработени шоколади в Пловдив запазват мекотата на вкуса без използването на животински продукти, а усещането за фин, топящ се кокосов вкус успява да развълнува дори и непоклатимите скептици :)Отново занаятч..
В този постен млечен шоколад на ГАЙО вместо сухо мляко използват кокосово, което запазва мекотата на вкуса без използването на животински продукти.Отново занаятчиски подход - шоколадовите блокчета се произвеждат от самите какаови зърна /bean-to-bar/, а не с готова какаова маса и без използването на емулгатор, а чрез зренее няколко седмици..