Избирайки този шоколад вие не само се наслаждавате на прекрасния му вкус, но и допринасяте за поддържането на две смислени начинания - семейната фабрика за занаятчийски шоколад ГАЙО в Пловдив и независимата българска медия ТОЕСТ.
За ГАЙО:
За създаването на всяко блокче шоколад ГАЙО са нужни 3 седмици: какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница и получената шоколадова маса зрее преди да бъде излята ръчно във форми.
За ТОЕСТ:
За създаването на всяка публикация в ТОЕСТ е нужен задълбочен прочит и анализ на новините, внимателна проверка на фактите и грижовна редакция.
Един лев от цената на този шоколад подкрепя усилията на ТОЕСТ да създава качествена журналистика в България.
Състав: какаови зърна от Венецуела (70%), нерафинирана захар, пеканови ядки, какаово масло, кленов сироп.
80 г
Дизайн на опаковката: 'Две кучета две котки'