Увеличи изображението
Ето го, най-накрая! Истински занаятчийски черен шоколад ГАЙО, изработван на ръка от 3 съставки - много високо съдържание на какао /70%/ от Венецуела, какаово масло и нерафинирана тръстикова захар.
За разлика от BLUES този класически голям шоколадов бар притежава леко плодов послевкус, характерен за самия тероар на венецуелското какао. Допълнително, JAZZ е и с една стъпка по-'мазен', защото съдържа какаово масло.
Без соев лецитин /за разлика от 99% от шоколадите по света/, защото той наистина зрее в продължение на няколко седмици.
Как да ядем черен шоколад: оставете блокчето за малко в устата без да го сдъвквате, за да има възможно леко да се отпусне. Така вкусовите му и ароматни качества ще се развият и ще може да усетите богатия шоколадов вкус, нотките на печени ядки и кафе.
Още за ГАЙО и техните шоколади вижте в обзора от форума за храна и вино WiFo.
80 г
Черен шоколад JAZZ със 70% какао от Венецуела и вкусови нотки на печени ядки и кафе 'ГАЙО'
- Производител: ГАЙО - първите занаятчийски шоколади в България
- Код на продукта: 3802017070970
- Наличност: В наличност
- 6,75 лв.
- Без данък: 6,75 лв.
Сходни продукти