Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни. Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Индийско орехче - мляно 'Spizing', 60 г

През Средновековието войните са се водили най-вече за подправки. Индийското орехче вероятно произхожда от Нова Гвинея или Индонезия. През 15-ти и 16-ти век Португалия владее търговията с екзотичната подправка, а по-късно Холандия и британците се борят за нея, докато в началото на 19-ти век е пренесена и в Америка.


На изток то се използва като лекарство, докато в Европа се употребява предимно като подправка. В индийската кухня орехчето се използва почти изключително в сладкиши. В Европа ядката се използва особено често в картофени ястия и в преработени месни продукти. Използват се също в супи, сосове и печени изделия. Японските варианти на кърито включват индийско орехче сред съставките си.


Страна на произход: Индонезия
Съдържание: Само суха подправка. Без консерванти, оцветители, сол и захар.
Нето тегло: 60 г

Напишете отзив

Please login or register to review

Индийско орехче - мляно 'Spizing', 60 г

  • 7,00 лв.
  • Без данък: 7,00 лв.
×

При покупка на продукти за над 85,00 лв., ще получите безплатен продукт:

24 сезонни веган рецепти 'ПРОЛЕТ' от Михаела Белорешка