Увеличи изображението
Вашата кошница е празна!
Вашата кошница е празна!
Насладете се на богатия умами вкус на естествено ферментирало японско мисо, съчетан с топлите аромати на джинджифил и куркума. Без добавена захар.Указание за употреба: Изпразнете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша /180 мл/ гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете докато ястието е още горещо.Произведено във Ве..
9,75 лв. Без данък: 9,75 лв.
Насладете се на богатия умами вкус на естествено ферментирало мисо, съчетан с кремообразния и леко орехов вкус на сусам. Просто добавете гореща вода и се насладете. Без добавена захар.Указание за употреба: Изсипете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша (180ml) гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете.Произведено..
9,95 лв. Без данък: 9,95 лв.
Погъделичкайте вкусовите рецептори с тази комбинация от естествено отлежало мисо и внимателно подбрани огнени подправки. Просто добавете гореща вода и се насладете. Без добавена захар.Указание за употреба: Изсипете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша (180ml) гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете.Произведено..
9,75 лв. Без данък: 9,75 лв.
Мисо е ароматна традиционна японска пълнозърнеста соева храна, приготвена като богата удовлетворяваща супа. Тази тъмна инстантна супа съдържа целия свеж и гладък аромат на висококачествените си съставки, смесени във възхитително плътен и обилен вкус.Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на сашето в купа или чаша и добавете около 1 ку..
9,75 лв. Без данък: 9,75 лв.
Лентилс Сос е сос, направена по технологията на соев сос, но сме заместили соевите зърна с леща. Подходящ е за хората, които не могат да консумират соя. Резултатът е комплексен вкус, богат на умами, получен от ферментацията на сместа между 3 и 6 месеца.Използва се за овкусяване на супи, сосове, салати, дресинги, както и за мариноване и ов..
15,95 лв. Без данък: 15,95 лв.
Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.Тамари Бредсо е сос получен при ф..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Tamari SmilyanSO е сос получен при ферментацията на Смилянски Фасул с Коджи ориз, вода и сол в продължение на минимум 3 месеца.Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги п..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.Tamari LentilsSO е сос получен пр..
16,85 лв. Без данък: 16,85 лв.
Нудъли от черен ориз, който става пурпурен при готвене. Известен и като "забраненият ориз" той има лепкава конситенция и ароматен вкус. Черният ориз е особено питателен и съдържа пет пъти повече протеини и минерали в сравнение с обикновения бял ориз, богат на желязо, калций, цинк, манган, селен и В витамини.Приготвяне:Сложете нудълите в т..
8,99 лв. 6,85 лв. Без данък: 6,85 лв.
Безглутенови нудъли от ароматен кафяв ориз с тиква и джинджифил. Тиквата е богата на калий, заредена с бета-каротин и с ниско съдържание на калории.Начин на употреба:Сложете съд с вода и изчакайте да заври, прибавете нудълите и оставете на среден огън за 5-6 минути. Изцедете и охладете със студена вода. Могат да се сервират със заду..
8,65 лв. Без данък: 8,65 лв.
Нудъли от био бял оризЛесни за приготвяне нудъли от бял ориз. Наподобяват по форма италианските лингуини, но са малко по-тесни. Нудълите често се наричат оризови спагети и тъй като не съдържат глутен са подходящ избор за всички, които следват безглутенова диета. Не е странно, че са любима храна на много хора, не само защото са вкусни и пи..
5,85 лв. Без данък: 5,85 лв.
Мисо е ферментирала соева паста, която е известна в Далечния изток от 1300 години, заради кулинарните си качества и благоприятното си въздействие върху здравето. Hatcho Miso, което се получава след изключително дълъг процес на ферментация - 24 до 30 месеца, е продукт с висока хранителна стойност. Подходяща за сосове, пастети, ястия, супи ..
18,99 лв. Без данък: 18,99 лв.