Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни. Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Мисо паста от соя, ферментирала поне 2 години - био 'Lima', 300 г

Мисо е ферментирала соева паста, която е известна в Далечния изток от 1300 години, заради кулинарните си качества и благоприятното си въздействие върху здравето. Hatcho Miso, което се получава след изключително дълъг процес на ферментация - 24 до 30 месеца, е продукт с висока хранителна стойност.

Подходяща за сосове, пастети, ястия, супи и нудъли - разтворете в малко вода като кубче зеленчуков бульон. Може да замести солта. Веган. Непастьоризиран продукт.


Мисото е основна съставка в много японски традиционни ястия. То може да се различава много по вкус, това се дължи на продукти добавяни по време на ферментацията. Съществуват различни видове според вкуса и вложените продукти – солено, сладко, земно, плодово, ароматно и т.н


Хранителна стойност за 100 g:

Енергийна стойност - 1029 kJ / 247 kcal;
Мазнини 12 g,
- от които наситени 2.1 g;
Въглехидрати 7.3 g,
- от които захари 0.8 g;
Фибри 8.8 g;
Белтъчини 23 g;
Сол 8.8 g.


Съставки на Мисо паста от соя - био:

соя* 65%, вода, морска сол, печено ечемичено брашно*, коджи Aspergillus oryzae.
*съставки от биологично земеделие.


След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до няколко месеца.

300 г

Напишете отзив

Please login or register to review

Мисо паста от соя, ферментирала поне 2 години - био 'Lima', 300 г

  • 18,35 лв.
  • Без данък: 18,35 лв.
×

При покупка на продукти за над 129,00 лв., ще получите безплатен продукт:

Тиквени семки в шоколад БЕЗ добавена захар /веган, без глутен, био/ 'Benjamissimo'