Увеличи изображението
Мисо е ферментирала соева паста, която е известна в Далечния изток от 1300 години, заради кулинарните си качества и благоприятното си въздействие върху здравето. Hatcho Miso, което се получава след изключително дълъг процес на ферментация - 24 до 30 месеца, е продукт с висока хранителна стойност.
Подходяща за сосове, пастети, ястия, супи и нудъли - разтворете в малко вода като кубче зеленчуков бульон. Може да замести солта. Веган. Непастьоризиран продукт.
Мисото е основна съставка в много японски традиционни ястия. То може да се различава много по вкус, това се дължи на продукти добавяни по време на ферментацията. Съществуват различни видове според вкуса и вложените продукти – солено, сладко, земно, плодово, ароматно и т.н
Хранителна стойност за 100 g:
Енергийна стойност - 1029 kJ / 247 kcal;
Мазнини 12 g,
- от които наситени 2.1 g;
Въглехидрати 7.3 g,
- от които захари 0.8 g;
Фибри 8.8 g;
Белтъчини 23 g;
Сол 8.8 g.
Съставки на Мисо паста от соя - био:
соя* 65%, вода, морска сол, печено ечемичено брашно*, коджи Aspergillus oryzae.
*съставки от биологично земеделие.
След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до няколко месеца.
300 г
Мисо паста от соя, ферментирала поне 2 години - био 'Lima', 300 г
- Производител: Lima - традиционни японски продукти
- Код на продукта: 5411788041256
- Наличност: В наличност
- 18,35 лв.
- Без данък: 18,35 лв.
Сходни продукти