Увеличи изображението
Лентилс Сос е сос, направена по технологията на соев сос, но сме заместили соевите зърна с леща. Подходящ е за хората, които не могат да консумират соя. Резултатът е комплексен вкус, богат на умами, получен от ферментацията на сместа между 3 и 6 месеца.
Използва се за овкусяване на супи, сосове, салати, дресинги, както и за мариноване и овкусяване на меса и зеленчуци. Можете да използвате дори в рецепти за направата на десерти.
Бъдете креативни!!!
Състав: леща, жито, А. Оризае, вода, 10% сол
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ на 100 г:
Енергия 218kJ / 52kcal
Mазнини 0,5 g
– от които наситени мастни киселини 0,1 g
Въглехидрати 4,1 g
– от които захари 0,2 g
Протеин 7,5 g
Сол 10%
So Ferments е място, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации.
Ферментирал 'соев' сос от българска леща So Ferments, 130 мл
- Производител: So Ferments - ферментирали 'соеви' и тамари сосове от България
- Код на продукта: 6992
- Наличност: В наличност
- 15,95 лв.
- Без данък: 15,95 лв.
Сходни продукти