Увеличи изображението
Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.
Тамари Бредсо е сос получен при ферментацията на нашата Бредсо Паста, в която ферментираме Коджи ориз с остатъци от Квасен Хляб, вода и сол в продължение на минимум 3 месеца.
Състав: квасен хляб, ориз, А. Оризае, вода, 6% сол
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ на 100 г
Енергия 201kj / 48kcal
Mазнини 0,2 g
– от които наситени мастни киселини 0 g
Въглехидрати 4,9 g
– от които захари 1,2 g
Протеин 4,2 g
Сол 6%
So Ferments е място, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации.
Ферментирал тамари сос Бредсо от квасен хляб So Ferments, 130 мл
- Производител: So Ferments - ферментирали 'соеви' и тамари сосове от България
- Код на продукта: 6993
- Наличност: В наличност
- 16,85 лв.
- Без данък: 16,85 лв.
Сходни продукти