Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни. Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Ферментирал тамари сос Бредсо от квасен хляб So Ferments, 130 мл

Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.


Тамари Бредсо е сос получен при ферментацията на нашата Бредсо Паста, в която ферментираме Коджи ориз с остатъци от Квасен Хляб, вода и сол в продължение на минимум 3 месеца.


Състав: квасен хляб, ориз, А. Оризае, вода, 6% сол


ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ на 100 г

Енергия 201kj / 48kcal
Mазнини 0,2 g
– от които наситени мастни киселини 0 g
Въглехидрати 4,9 g
– от които захари 1,2 g
Протеин 4,2 g
Сол 6%


So Ferments е място, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации.

Напишете отзив

Please login or register to review

Ферментирал тамари сос Бредсо от квасен хляб So Ferments, 130 мл

  • 16,85 лв.
  • Без данък: 16,85 лв.