Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да ви предостави възможно най-добро потребителско изживяване. Не разкриваме събраната информация на трети страни. Използвайки сайта, вие се съгласявате с това. Можете да научите повече за това как и защо използваме бисквитки (cookies) тук.
Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес за поръчки над 99 лв., платени с карта!
Ферментирал тамари сос от българска леща So Ferments, 130 мл

Тамари Сосът се получава при ферментацията на соеви зърна и в Япония обикновено е остатъчен продукт от производството на мисо, което е ферментирала соева паста. Този процес на ферментация, който протича за дълги периоди от време, понякога години в крайна сметка дава сосове с наистина сложен и изискан вкус.


Tamari LentilsSO е сос получен при ферментацията на нашата паста от леща, в която ферментираме Коджи ориз с леща, вода и сол в продължение на минимум 3 месеца.


Състав: леща, ориз, А. Оризае, вода, сол 10%


ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ за 100 г:

Енергия 243kJ / 58kcal
Mазнини 0,5 g
– от които наситени мастни киселини 0,1 g
Въглехидрати 5,2 g
– от които захари 0,3 g
Протеин 9,5 g
Сол 10%


So Ferments е място, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации.

Напишете отзив

Please login or register to review

Ферментирал тамари сос от българска леща So Ferments, 130 мл

  • 16,85 лв.
  • Без данък: 16,85 лв.