Увеличи изображението
За получаване на бляко блокче ГАЙО шоколад са нужни 3 седмици - какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница и получената шоколадова маса зрее преди да бъде излята ръчно във форми.
Розовото масло, което ГАЙО влагат в шоколада, се извлича от български маслодайни рози. България произвежда около 70% от розовото масло в света.
Благодарение на подходящите климат и почва в Розовата долина, българската маслодайна роза съдържа над 280 съставки. Именно на тях се дължи изтънчения и уникален аромат. За получаване на 1 кг розово масло са необходими 4000-5000 кг розови листенца.
Млечен шоколад с българско розово масло, отлежал 3 седмици 'ГАЙО', 80 г
- Производител: ГАЙО - първите занаятчийски шоколади в България
- Код на продукта: 3802017071038
- Наличност: В наличност
- 6,75 лв.
- Без данък: 6,75 лв.
Сходни продукти