Увеличи изображението
Смилян сос, направен по технологията на соев сос, но сме заместили соевите зърна със Смилянски Фасул.
Направен е и за хората, които не могат да консумират соя.
Резултатът е богат умами вкус и много дълбочина, получени от ферментацията на сместа между 3 и 6 месеца.
Използва се за овкусяване на супи, сосове, салати, дресинги, както и за мариноване и овкусяване на меса и зеленчуци. Можете да използвате дори в рецепти за направата на десерти.
Бъдете креативни!
Състав: смилянски фасул, жито, А. Оризае, вода, 10% сол
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ на 100 г:
Енергия 243kJ / 58kcal
Mазнини 0.6 g
– от които наситени мастни киселини 0,1 g
Въглехидрати 4,1 g
– от които захари 0,3 g
Протеин 7,8 g
Сол 10%
So Ferments е място, специализирано в работата с благородните плесени А.Оризае и Р.Олигоспорус или Коджи и Темпе, както и други ферментации.
Ферментирал 'соев' сос от Смилянски фасул So Ferments, 130 мл
- Производител: So Ferments - ферментирали 'соеви' и тамари сосове от България
- Код на продукта: 6991
- Наличност: В наличност
- 16,85 лв.
- Без данък: 16,85 лв.
Сходни продукти